Nieuws

Angry Birds maakt kookboek met eierrecepten

Het aantal kookboeken van beroemdheden swingt tegenwoordig de pan uit, en ook de makers van Angry Birds doen nu mee: het bedrijf presenteert een kookboek vol eierrecepten.

In het spel Angry Birds speel je met vogels die wraak nemen op een groep groene varkens die de eieren van de vogels hebben geschoten. Door vogels te katapulteren moet je zoveel mogelijk zwijntjes vernietigen.

Als nevenproduct van het spel hadden we al een tijdje knuffeldieren van de varkens en de vogels, maar de makers hebben nog een andere nevenactiviteit gevonden: koken met eieren. Het is de bedoeling dat je met heel de familie met het kookboek aan de slag kan, maar dat kan wat moeilijker zijn. Het boek is voorlopig namelijke enkel in het Engels beschikbaar.

De lancering van het boek valt samen met de lancering van een nieuwe versie van het spel. Dat gaat het thema Kerst hebben en heet Wreck The Halls. Het spel zelf is al 500 miljoen keer gedownload en heeft 10 miljoen Facebookfans.

Wie de site van Angry Birds bekijkt kan zelf merken dat Angry Birds een succesvolle koopwaarmachine is geworden. Zo heb je kerstsokken, sleutelhangers, een bordspel, strandsandalen en nu dus ook een kookboek.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business