Nieuws

MJM Photo Recovery 1.09

Je geheugenkaartje of USB-stick staat propvol foto’s. Tenminste, je weet dat die tientallen fotobestanden horen te bevatten. Alleen geeft de Windows Verkenner je niets meer te zien. Goede kans dat je die met MJM Photo Recovery alsnog weet te redden.

De werking van MJM Photo Recovery is zeer eenvoudig. Je verwijst eerst naar de juiste stationsletter van je geheugenkaartje of USB-stick – interne harde schijven zal je hier niet terugvinden – waarna de scan kan beginnen. Wel kan je eerst nog de maximum bestandsgrootte ingeven voor de terug te halen bestanden.

[download_file]

Zodra het programma een (jpeg-)fotobestand heeft herkend, krijg je een miniatuurafbeelding van het plaatje te zien. Met een muisklik kun je het vervolgens uitvergroten, al dan niet roteren en veilig naar een ander medium opslaan.

Wij deden de test door enkele fotobestanden te wissen en het programma had geen moeite ze allemaal terug te halen. Idem dito voor een USB-stick die we via Windows hadden geformatteerd.

Helpt een gewone scanronde je niet vooruit, dan kan je het nog met een ‘diepe scan’ proberen. Zo’n scan kan ettelijke uren in beslag nemen, maar je vergroot er wel de kans mee dat de tool alsnog verloren gewaande bestanden weet op te diepen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Koop jij de nieuwe iPhone 15?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business