Nieuws

App: Carbeo België

De brandstofprijzen rijzen  de pan uit. Wie wil besparen kan met de app Carbeo België naar de goedkoopste benzinepomp in de buurt zoeken.

Carbeo België werd ontwikkeld door Fuel Media Service, dat eerder de Franse appmarkt veroverde met Carbeo France. De Belgische versie, die sinds kort ook in het Nederlands beschikbaar is, maakt gebruik van de prijzendatabase van de website brandstofprijzen.be.

Correcte prijsinformatie
Aan de hand van je gps-locatie kiest de app uit haar database met 3.400 Belgische tankstations, er vijfentwintig uit jouw directe omgeving uit waar de door jou gekozen brandstof (lpg, super 95/98 en diesel) het goedkoopst is. De prijzen worden up-to-date gehouden door de uitbaters en de appgebruikers.

[related_article id=”158256″]

Plan je een trip waarbij je onderweg moet tanken, dan kan je handmatig de goedkoopste tankstations in en rond een bepaalde postcode opzoeken. Zoekresultaten kun je ordenen naar afstand, prijs of groep (Esso, Shell, Oeral). Je kunt ook een lijstje met favorieten aanleggen. Carbeo België schotelt je een routebeschrijving voor naar de pomp van jouw keuze.

5,99 euro
Klein minpuntje is de prijs. Zowel de Androidversie als die voor de iPhone of iPad kost 5,99 euro. Maar als je met de app een pomp in je buurt ontdekt waar je tien cent per liter minder betaalt, heb je de aankoopprijs na een of twee tankbeurten al terugverdiend.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business