Nieuws

Je koelkastdeur wordt doorschijnend lcd-scherm

De doorschijnende lcd-schermen van Samsung kunnen niet alleen als ruit gebruikt worden, maar ook als interactieve koelkastdeur.

Elektronicagigant Samsung wil een nieuwe afzetmarkt creëren met zijn doorschijnende lcd-schermen. Als het aan de Zuid-Koreanen ligt vervang je binnenkort je ruiten door deze knappe staaltjes technologie en wordt je koelkast doorschijnend en interactief. De toepassingen lijken eindeloos.

22 of 46 inch
Samsung zou rond zijn met de ontwikkeling van een model met een diagonaal van 46 inch en plant binnenkort de massaproductie op te starten.

[related_article id=”152275″]

Het scherm heeft een brede kijkhoek, een contrastverhouding van 4.500 op 1 en een resolutie van 1.366 bij 768 pixels. In maart van vorig jaar begonnen de Zuid-Koreanen met de productie van een 22-inchmodel. Die heeft een hogere resolutie (1.680 bij 1.050 pixels) maar een lagere contrastverhouding (500:1).

Via zijn Flickr-account laat Samsung weten dat enkele Amerikaanse fabrikanten van commerciële koelsystemen de schermen in de deuren gaan verwerken. In het thuisland krijgen ook de deuren van metrostellen een doorschijnend lcd-scherm.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business