Nieuws

Robotspin kan wapens dragen

Speelgoed voor volwassenen krijgt een nieuwe betekenis: in dit filmpje zie je hoe je een robotspin kunt uitrusten met verschillende wapens.

Op het eerste zicht lijkt de video ‘Sneak Peek Greatest Toy in the Universe’ het werk van een gek. En toch: naarmate de video vordert zie je hoe ontwikkelaar Jaimie Mantzel een spinnenrobot uitrust met verschillende ‘wapens’.

Er is een deel genialiteit en een deel geluk voor nodig om in één dag een half miljoen kijkers te verzamelen voor een filmpje over een speelgoedrobot.

Het filmpje, dat zevenenhalve minuut duurt, toont de mogelijkheid van de robotspin. Zijn wapenarsenaal bestaat onder andere uit pingpongballen, dartspijltjes en vliegende schijven. De robot beschikt zelfs over een extra pantser, dat je naar believen kunt monteren of verwijderen.

Enthousiasme
Een groot deel van de aantrekkingskracht is te danken aan het enthousiasme van Mantzel. “Niemand in speelgoedwinkels geeft wat om het speelgoed zelf. Het maakt niet uit als het goedkope rommel met wielen is. Dat is hun job niet: hun job is te verkopen wat jij koopt”, schrijft hij in de videobeschrijving.

“Je krijgt meer van waar je je geld aan geeft”, gaat Mantzel verder. “Ja, ik zal geld verdienen met deze robots. Maar de reden waarom ik belachelijk veel tijd en liefde in dit project steek is dat ik denk dat dit soort speelgoed te koop zou moeten zijn. Niemand zou genoegen moeten nemen met een middelmatig stuk speelgoed.”

Je kunt de spin zelfs een naam geven, want voorlopig is het project nog anoniem. Als alles goed gaat is de spin later dit jaar nog te koop. Al zal dat vermoedelijk eerst in Amerika zijn.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business