Nieuws

Foto’s tonen (schijnbaar) glimp van iPad 3

Hier en daar zijn er geruchten opgedoken over de iPad 3, de opvolger van de huidige generatie iPads. En er zijn foto’s.

Het eerste gerucht is gebaseerd op een foto die de volgende generatie van de printplaat voor de iPad zou weergeven. Als de foto geen vervalsing is, dan heeft de volgende iPad een A5X-processor. Geen A6, zoals gespeculeerd wordt.

Wat is nu het nut dat je weet welke chip er in de volgende iPad zit? Deze bevinding zou ondersteunen dat de volgende tabletcomputer van Apple geen quadcoreprocessor heeft, maar een dualcoreprocessor die iets krachtiger is dan zijn voorganger.

[related_article id=”158256″]

En dat leidt dan weer tot interessante speculatie. Richt Apple zich meer op de grafische kant van de chip om alle pixels op dat display van 2.048 bij 1.536 pixels aan te sturen? Met andere woorden, gaat Apple meer rekenkracht toewijzen aan het grafische of gaat het meer gespecialiseerde grafische kernen voorzien in plaats van een symmetrisch quadcore-ontwerp?

Een ander gerucht gaat over de buitenkant van de iPad 3. Een veronderstelde foto van de behuizing toont een ontwerp dat niet heel erg verschilt van de iPad 2. Hier en daar zijn er wat kleine bijstellingen.

Het opvallendste aan de behuizing is het grotere gat voor de camera. Dat kan wijzen op een betere camera in de iPad.

Andere geruchten die nog de ronde doen over de iPad spreken van een 4G-internetverbinding via LTE en een lanceerdatum van 7 maart.

Met medewerking van Brooke Crothers

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business