Nieuws

App: BBC iPlayer

Ben je fan van Top Gear, Louis Theroux, Little Britain of een van de vele andere BBC-series? Voor 6,99 euro per maand bekijk je ze allemaal op je iPhone of iPad.

Voor veel mensen is de BBC de allerbeste tv-zender ooit. Geen discussie over. Hun archief is in elk geval gevuld met juweeltjes zoals Top Gear, Doctor Who en Spooks. Britten kunnen al jaren die programma’s online opnieuw bekijken via het internet, en nu kunnen wij dat ook via de iPlayer-app.

[related_article id=”161563″]

Enorme catalogus
Om de app te installeren betaal je niets, en je mag ook gratis naar een selectie afleveringen uit uiteenlopende series kijken. Als je 6,99 euro per maand betaalt, of 64,99 voor een jaar, krijg je onbeperkt toegang tot een enorme collectie BBC-materiaal. Daaronder volledige tv-reeksen, zoals alle seizoenen van Blackadder en Fawlty Towers, om maar twee comedytoppers te noemen.

Elke video kun je eveneens naar je iPad downloaden, wat handig is als je wat entertainment nodig hebt op de trein of in het vliegtuig. Een zoekfunctie en een filter op genres maken het vinden van je favoriete Britse tv-programma’s in elk geval kinderspel. Je kunt de video"s ook op je televisie afspelen via Airplay of een HDMI-adapter. Daarbij worden videostreams in hogere kwaliteit aangeboden.

De BBC iPlayer is beschikbaar voor de iPhone en iPod Touch en de iPad

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business