Nieuws

Zet Facebook volledig naar je hand

Telkens Facebook een update doorvoert, klagen een hoop gebruikers dat ze hun vertrouwde lay-out terug willen. Met de browserextensie Social Fixer kan dat.

De mogelijkheden van Social Fixer zijn enorm: Ben je nooit een fan geweest van de nieuwsticker, verwijder hem dan. Vind je het maar niets dat het chatvenster altijd in beeld is? Weg ermee! Of wil je verwittigd worden wanneer iemand je ontvriendt? Social Fixer zorgt daar voor.

De extensie is beschikbaar voor Chrome, Firefox, Safari, en Opera 11. Na installatie moet je wel nog het een en ander instellen. Omdat Facebook geregeld aanpassingen doorvoert, werken niet alle functies optimaal maar Social Fixer-ontwikkelaar Matt Kruse doet zijn best om de meer dan 300.000 gebruikers tevreden te houden.

Als je Facebook voor het eerst na de installatie opent, verschijnt er normaal gezien een Setup Wizard. Hier kies je voor Minimalist Settings en doorloop je de Wizard maar vink je alle hokjes uit. We beginnen namelijk met een schone lei.

Krijg je geen pop-up te zien, klik dan op het moersleutel-icoontje boven in de blauwe balk links van je naam en selecteer Social Fixer Options. Vink ook hier zoveel mogelijk hokjes uit. Als je daar klaar mee bent kun je de onderstaande handleidingen volgen om Facebook aan jouw noden en wensen aan te passen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business