Nieuws

Vijf alternatieven voor de Raspberry Pi

Wie vandaag een Raspberry Pi bestelt ontvangt die pas rond juli. Voor wie niet kan wachten – en een groter budget heeft – zetten we vijf alternatieven op een rijtje.

Bij de lancering van de Raspberry Pi eind vorige maand bleek de belangstelling voor de linuxcomputer ter grootte van een bankkaart zo groot dat de websites van de twee verdelers offline gingen. En dat terwijl ze de eerste lading van 10.000 exemplaren nog niet in handen hadden.

Nu blijkt dat de levering extra vertraging oploopt door een productiefout. De ethernetconnector is van het verkeerde type en moet vervangen worden. Dus als je al bij de gelukkigen bent die voor 35 dollar een exemplaar van de eerste lading hebt kunnen bestellen, is het niet zeker wanneer je die in handen krijgt. En wie er vandaag eentje besteld moet naar schatting nog tot juli wachten.

[related_article id=”152275″]

Maar de Raspberry Pi is niet de enige piepkleine linuxcomputer op de markt. Al moet gezegd dat de prijs-prestatieverhouding van het kleinood ongekend is. Voor wie wat meer geld wil uittrekken zijn dit vijf alternatieven.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business