Nieuws

Bestel je pizza via een koelkastmagneet

Je hebt honger, maar de koelkast is leeg? Geen probleem: je drukt gewoon op deze koelkastmagneet en een halfuurtje later krijg je een warme pizza aan de deur geleverd.

Het probleem is niet zo zeldzaam, zeker niet voor studenten: je hebt honger, maar de koelkast is leeg. Bovendien is het al wat later op de avond en kun je dus niet zomaar naar de winkel hollen.

Of je bent geen student en woont ook niet in een grootstad. Je kunt je diner wel online bestellen, maar soms heb je de pech dat zaken alleen maar leveren op plekken waar jij niet woont. Gelukkig leven we in de tijd waarin we leven, en worden er altijd wel dingen uitgevonden om zulke eerstewereldproblemen op te lossen.

Bestel je pizza via een koelkastmagneet

Dit is mogelijk het beste gebruik van Bluetooth ooit. De magneet is een gunst van Red Tomato Pizza in Dubai, en het enige dat je hoeft te doen is de magneet synchroniseren met je telefoon. Wanneer dat gebeurd is surf je naar hun website en kies je je favoriete pizza. Iedere keer je daarna op de magneet duwt wordt je favoriete pizza klaargemaakt en geleverd.

Toch is er ook slecht nieus: de magneet is voorlopig enkel beschikbaar in Dubai. Maar de technologie achter de magneet is geen raketwetenschap; we kunnen dus alleen maar hopen dat de magnetische bestelknop snel verspreid wordt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business