Eerste TEDx in Leuven

Na Antwerpen, Brussel, Hasselt en Gent heeft ook Leuven zijn eigen TEDx-conferentie. Onder meer Dixie dansercoer en Bart Becks geven er een presentatie.

Het evenement ging door in Kinepolis en richtte zich op Leuvense studenten. Daarom kostte een ticket slechts negen euro. Mede door die lage prijs was TEDxLeuven al op voorhand uitverkocht.

Maar niet getreurd. De organisatoren zijn van plan om alle uiteenzettingen van TEDxLeuven vanaf vrijdag 6 april online te zetten op TEDxLeuven.com

Bij de sprekers zit onder meer Wilfried Vancraen, baas van Materialise dat zich specialiseert in 3D-printers. Ook Chocolatier Dominique Persoone en poolreiziger Dixie Dansercoer kan je vanaf volgende week online bekijken.

TED staat voor Technology, Entertainment en Design en is een conferentie waar sprekers in maximaal 18 minuten hun idee met de wereld mogen delen. Sinds enkele jaren is er ook TEDx. Dat zijn conferenties die los van TED worden georganiseerd, zoals het event in Leuven. Of er ook een tweede conferentie komt is niet bekend.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business