Nieuws

Til uw business naar een hoger niveau dankzij Cloud Computing. [Partner info]

Vandaag kiezen meer en meer bedrijven voor cloud computing. De troeven van deze vorm van online werken, zijn dan ook steeds duidelijker én voordeliger. Veiligheid en bereikbaarheid van gegevens zijn heel belangrijk voor elke ondernemer. Steeds vaker worden gegevens online bewaard in plaats van op een eigen harde schijf. De cloud wordt als een veilige opslagplek ervaren. Zelfs bij verlies, diefstal of een crash van uw computer kunt u steeds uw gegevens terughalen. Enkel u hebt de sleutel tot uw gegevens. Bovendien bent u niet langer gebonden aan een apparaat of locatie. Kortom, het is vlotter werken in de cloud die bovendien moeiteloos meegroeit of krimpt met de behoeften van uw business.

Telenet heeft als belangrijke telecom- en hostingpartner voor bedrijven uiteraard de gepaste cloud solutions in huis. En dit op elk niveau.

Op niveau van infrastructuur (infrastructure as a service).
Dynamic Cloud
van Telenet is een innovatieve en flexibele online oplossing waarin u zelf de virtuele servers bouwt die u nodig hebt. U kunt ze bovendien aanpassen volgens de actuele noden van uw bedrijf. Dynamic Cloud wordt gebruikt voor het hosten van websites, mailboxen, software testprojecten… en zelfs voor het onderbrengen van de volledige IT-infrastructuur in de cloud. Zo creëert u met Dynamic Cloud als het ware een virtuele serveromgeving die u op elk moment ofwel kunt uitbreiden met de resources die uw projecten vereisen, ofwel kunt inkrimpen wanneer de behoefte lager is. En het kostenplaatje? U betaalt enkel wat u verbruikt.

[related_article id=”158455″]

Op niveau van applicaties (software as a service)
Om nog vlotter te kunnen werken in de cloud ontwikkelde Telenet CloudOffice, een handig en compleet pakket van cloudtoepassingen. Hiermee haalt u een heuse virtuele kantooromgeving in huis. CloudOffice is ideaal voor:

  • zelfstandigen en KMO’s die hun IT-infrastructuur willen vereenvoudigen en licentiekosten willen vermijden.
  • medewerkers die vaak op locatie of thuis werken vermits zij hiermee een beveiligde toegang hebben tot hun e-mail, fileserver, website, … net zoals op kantoor.

CloudOffice bevat Fileserver, Webbuilder en Mail.

Fileserver
De virtuele fileserver (10 GB) oogt als en werkt als een gewone harde schijf op uw computer. Hiermee kunt u op een gemakkelijke en veilige manier bestanden over het internet delen met collega’s, leveranciers, klanten…

Webbuilder
bouw gemakkelijk zelf een website in enkele stappen. Ook content aanpassen en toevoegen gaat vlot, dankzij het online Content Management System. Grafisch design en informaticakennis zijn niet vereist. Met Webbuilder bouwt u een website tot 50 pagina’s en krijgt u 2 GB maandelijkse dataverkeer én 250 MB opslagruimte.

Office Mail
De mailtoepassing geeft u altijd en overal toegang tot uw e-mails, kalender, contactpersonen en taken. En dit op uw computer, laptop of smartphone, zowel op kantoor en thuis als onderweg. Met een grootte van 25 GB per mailbox is dit meer dan een gewone inbox.

Klik hier voor meer informatie

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business