Nieuws

Online boekhouden: leer uw boekhouding surfen. [Partner info]

Waarom is online boekhouden een aanrader voor zaakvoerders en ondernemers ?  Naast snelheid en gemak, zijn nog een aantal parameters van belang.

1) Veiligheid
Hoewel nog steeds veel mensen wantrouwig staan tegenover betalingen of boekingen via internet, is online boekhouden perfect veilig. Niet alleen omdat dit bedrijf de security uitbesteedt aan de beste professionals, maar ook omdat de servers waarop Online boekhouden wordt gehost, superbeveiligde machines zijn.

[download_file]

2) Gebruiksvriendelijkheid
Bent u een internetleek? Of hebt u van administratie niet het minste brokje kaas gegeten? Geen probleem, want online boekhouden is heel gebruiksvriendelijk.

3) Samenwerking
Met online boekhouden staat u er nooit alleen voor. Wilt u samenwerken met een accountant/boekhouder ? Dan kunt u hem op afstand laten meekijken ! De mate waarin de accountant ingrijpt, adviseert of stuurt, bepaalt u als klant helemaal zelf. Laat u zich graag intens bijstaan, of zelfs helemaal niet, dan is dat gewoon een kwestie van afspreken. Maar in elk geval verzekert die nauwe samenwerking een optimale service.

4) Vrijheid en controle
Bij online boekhouding is het niet nodig cd-roms of cd’s in huis te halen, of FTP’s in te schakelen. Zo vermijdt u meteen risico’s zoals crashende computers of hopeloos verouderde software. Bovendien zijn updates en support inbegrepen in het abonnement. En wat die vrijheid betreft: online boekhouding houdt ook in dat u uw boekhouding overal ter wereld kunt raadplegen. Dag en nacht, 7 dagen op 7.

5) Extra functionaliteiten
Online boekhouding biedt het voordeel dat het heel flexibel is, en vlot inspeelt op nieuwe evoluties of toekomstige ontwikkelingen. Zo kunt u beschikken over handige nieuwspagina"s, unieke tools zoals integratie met Graydon services, online helpfuncties, handige cockpit, CRM functionaliteiten, documentbeheer en nog zoveel meer.

6) Testmogelijkheid
Als u een softwarepakket koopt om offline uw boekhouding te doen, dan kunt u zich wel grondig laten informeren, maar een testfase is meestal geen optie. Dat is bij (goede) online boekhouding wel het geval: u krijgt een proefaccount, en u kan testen of het programma en de werkwijze u liggen. Dan kunt u nog altijd beslissen of online boekhouden uw ding is.
Als we die voordelen vertalen naar uw bedrijf, dan is de conclusie glashelder: u boekt winst op alle mogelijke vlakken !

Besluit
Het is onloochenbaar dat online boekhouden de beste en meest kostenbesparende troeven op tafel gooit. Een goede internetverbinding volstaat om een ordelijke, gestructureerde boekhouding op te zetten. En u het leven makkelijk te maken ! 

 


Test Exact Online 30 dagen gratis via www.exactonline.be

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business