Nieuws

Aldi legt Medion-tablet weer in de rekken

Supermarktketen Aldi biedt deze week de Lifetab MD99000 van Medion voor de tweede maal aan. De Transformer Pad TF300 van Asus biedt echter meer waar voor je geld.

Eind vorig jaar bracht Aldi de Medion Lifetab MD99000 voor het eerst in België aan de man. Deze tablet kon onze collega’s van PC Magazine bekoren omwille van zijn relatief lage prijs voor 32 GB opslaggeheugen en 3G-ondersteuning. De review vind je hier.

Vanaf 28 april verkoopt Aldi een nieuwe lading Lifetabs aan dezelfde prijs, namelijk 399 euro. Het besturingssysteem is nog steeds Android Honeycomb 3.2, hoewel Medion in december 2011 aangaf dat een update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich in de maak was. Ook de overige specificaties zijn onveranderd.

[related_article id=”161563″]

Asus doet beter
Vierhonderd euro voor een tien-inchtablet met 32 GB opslaggeheugen en 3G-ondersteuning is nog steeds niet duur maar de concurrentie heeft ondertussen ook niet stilgezeten. Zo verkoopt Asus vanaf deze week de Transformer Pad TF300 in de Benelux. Dat is de budgetversie van de Transformer Prime.

Het instapmodel van de Transformer Pad TF300 kost evenveel als de Lifetab en rekent op de quadcore Tegra 3-soc van Nvidia. Dat is de opvolger van de tweekernige Tegra 2 die je in de Lifetab vindt. Het instapmodel heeft ook 32 GB opslaggeheugen maar ondersteunt wel geen 3G. Bovendien komt de Transformer Pad TF300 standaard met Android 4.0 Ice Cream Sandwich, is hij dunner en lichter dan de Lifetab en heeft hij een beter scherm en batterij.

Voor een Transformer Pad TF 300 met 3G-ondersteuning tel je bij Asus 100 euro extra neer en voor nog eens 100 euro krijg je er een toetsenbord-dock bij waarmee je je tablet tot netbook omvormt.

aldiAndroidasushardwarehoneycombice-cream sandwichkopenlifetabmd 99000md99000medionmobielnieuwsprijstablettf300transformer padtransformer prime

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals