Liefst 526 miljoen mensen surfen dagelijks naar Facebook en 901 miljoen doen dat minstens één keer per maand. Ook het mobiel gebruik zit in de lift. De sociale netwerksite gaf deze cijfers vrij samen met de kwartaalresultaten die het moet openbaren nu het zich op de beurs wil wagen. Momenteel bezoeken ongeveer een half miljard […]

Liefst 526 miljoen mensen surfen dagelijks naar Facebook en 901 miljoen doen dat minstens één keer per maand. Ook het mobiel gebruik zit in de lift.

De sociale netwerksite gaf deze cijfers vrij samen met de kwartaalresultaten die het moet openbaren nu het zich op de beurs wil wagen. Momenteel bezoeken ongeveer een half miljard Facebookgebruikers de sociale netwerksite minstens één keer per maand via een mobiel toestel. In maart waren dat er nog gemiddeld 488 miljoen.

Het aantal dagelijkse gebruikers steeg op één jaar tijd van 372 miljoen naar een half miljard. De gebruikers die minstens één maal per maand naar Facebook surfen zijn inmiddels met meer dan 900 miljoen. In december van vorig jaar waren dat er nog 845 miljoen.

Dagelijks worden er gemiddeld 3,2 miljard reacties en likes op Facebook geplaatst en worden er zo"n 300 miljoen foto"s geüpload. Tussen alle Facebookgebruikers zijn 125 miljard vriendschappen gegroeid.