Nieuws

Nokia Lumia 710 en 800 krijgen tethering

Een update voor de Nokia Lumia 710 en 800 rolt een dezer dagen uit. De update bevat onder andere tethering, een functie waar nogal wat mensen op zitten te wachten.

Een changelog van de laatste update, gepubliceerd door Nokiapoweruser, onthult dat de tetheringfunctie nu beschikbaar is voor telefoons in België, Nederland en Vietnam. Screenshots van de update duiden aan dat het om de Lumia 710 en 800C (de Chinese variant van de 800) gaat.

Een specifieke lanceringsdatum werd niet vermeld, maar Nokiapoweruser beweert dat de update elk moment gelanceerd kan worden. Technologiewebsite The Verge verwacht dan weer een gespreide lancering die alle Lumia 710- en 800-toestellen in de nabije toekomst zal bereiken. Naast tetheringmogelijkheden wordt Windows Phone dankzij deze update gepromoveerd van versie 7.5 (Mango) naar Windows Phone Tango, ook wel de 7.5 Refresh genoemd.

Wanneer de update de telefoons bereikt komen de Lumia 710 en 800 op gelijke hoogte met de 610 en de 900, die standaard al tethering ondersteunen. De functie laat de telefoon toe te werken als een hotspot; zo voorzie je een internetverbinding voor maximaal vijf toestellen met wifi.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business