Nieuws

World Drugs Converter: de juiste naam voor het juiste pilletje

Met de app World Drugs Converter koop je op reis de juiste medicatie als je ziek wordt. Je kunt zoeken op productnaam en zelfs op het actieve bestanddeel.

Stel, je bent op reis in een ver land en een bekend kwaaltje steekt de kop op. Je kent wel de naam van dat goed geneesmiddel die je apotheker je aanraadde maar je weet niet of ze dat hier verkopen.

Tot overmaat van ramp verstaan ze je niet in de plaatselijke supermarkt en is dat de enige plaats in de omtrek waar medicatie verkocht wordt. Dat wordt dus zoeken naar een dokter… of de app World Drugs Converter op je iPhone raadplegen!

[related_article id=”161563″]

Pilletjes in alle vormen en maten
De database van de app omvat de naam, samenstelling en informatie over het actieve bestanddeel van meer dan 300.000 soorten medicatie en 7.500 generische geneesmiddelen die verkocht worden in meer dan 200 landen. De app, die offline raadpleegbaar is, wordt ook geregeld geüpdatet.

Zoeken naar een geschikt geneesmiddel kan op basis van de merknaam, een actief bestanddeel of je symptomen. Al raadpleeg je natuurlijk best een dokter als je ziek wordt in het buitenland, tenzij je heel zeker bent over wat er met je scheelt.

De app geeft de naam van geneesmiddelen weer in alle beschikbare talen en alfabetten, zodat je die aan een dokter of winkelbediende kan tonen om misverstanden te vermijden.

World Drugs Converter is niet goedkoop maar bespaart je in het buitenland mogelijk een trip naar de dokter. De app kost 4,99 euro en is beschikbaar voor de iPhone, iPod Touch en iPad.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business