Nieuws

Deze week: lek in Facebook en Diablo III sputtert

Student Yvan Janssens slaat weer toe. Vorige week hackte hij de Digiboxen van Telenet en deze week ontdekte hij een lek in Facebook waardoor mensen die je geblokkeerd hebt toch kunnen achterhalen of je op Facebook zit en bovendien je basisinformatie zien.

Facebook maakt deze week zijn introductie op de beurs. Het vraagt 38 dollar voor één aandeel. Wat de beleggers daar van vinden, moet nog blijken. De totale waarde van de sociale netwerksite wordt nu op 104 miljard dollar geschat.

Asus heeft een nieuw promo-filmpje van de Padfone vrijgegeven. Deze unieke combinatie is een smartphone, tablet en netbook in één. Asus brengt de Padfone nog voor de zomer op de markt maar in de Benelux moeten we waarschijnlijk wachten tot de herfst.

The Wall Street Journal heeft vernomen dat de volgende iPhone een groter scherm krijgt dan zijn voorgangers. Dergelijke geruchten moet je meestal met een korreltje zout nemen maar de Amerikaanse krant staat bekend om zijn goede banden met Apple en wordt volgens sommigen door de iPhone-fabrikant gebruikt om gecontroleerd info over nieuwe producten te lekken.

Twaalf jaar na het tweede spel mochten fans van de Diablo-serie deze week hun hartje ophalen. Alhoewel: de lancering van Diablo III werd geplaagd door serverproblemen. Dat had niet alleen invloed op de multiplayer van het spel, ook tijdens de singleplayer maakt je computer verbinding met de servers van Blizzard om piraterij tegen te gaan.

Terwijl de iPhone enkel door Apple wordt geproduceerd zijn er ettelijke honderden fabrikanten die Androidsmartphones op de markt brengen. De makers van de Android-app Open Signal Maps brachten de toestellen van 700.000 gebruikers gedurende een half jaar in kaart. Ze telden maar liefst 599 verschillende merken en een slordige 1.300 toestellen kwamen maar een keer in hun telling voor. Naast de grote verscheidenheid in hardware hebben appontwikkelaars ook nog eens te kampen met de verschillende Androidversies die op al die toestellen geïnstalleerd zijn.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business