TwitPic heeft eindelijk eigen app

TwitPic was een van de eerste diensten waarmee je foto"s op Twitter kon delen. Nu komt het eindelijk met een mobiele app.

TwitPic is een beetje aan de late kant met het uitbrengen van een eigen app, maar ze zijn vastbesloten de strijd aan te gaan met de concurrentie. Om foto’s te uploaden hoef je alleen maar in te loggen. Heb je de officiële Twitter applicatie geïnstalleerd, dan gebruikt TwitPic die om je accounts te vinden.

Geen foto"s van andere diensten
Nu kun je je TwitPic-tijdlijn en een overzicht van je populairste foto"s bekijken. De beelden komen niet van Twitter, maar van TwitPic zelf. Krijg je dus geen foto’s te zien, dan betekent dat dat je waarschijnlijk nooit TwitPic hebt gebruikt om ze te posten. Ook als je geen foto’s van de mensen die je volgt ziet, betekent dat dat ze een andere applicatie gebruiken voor hun foto’s.

[related_article id=”161563″]

De TwitPic-app speelt ook leentjebuur bij Instagram en Hipstamatic: de app biedt verschillende filters aan waarmee je je foto"s kunt verfraaien. TwitPic mist echter diepgang. Het is ook geen Twitter: je kunt geen feeds van anderen bekijken of foto’s liken. En bovendien zijn de enige foto’s die je kunt zien via TwitPic gepost, waardoor je er een hoop mist.

TwitPic is gratis beschikbaar voor de iPhone en iPod Touch. Gebruik je nog niet één van de talloze andere apps waarmee je foto’s op Twitter kunt zetten, dan kun je TwitPic best uitproberen. Verwacht er alleen niet te veel van.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business