Scribe: tekstverwerker voor iPhone en iPad

Er zijn genoeg tekstverwerkers te krijgen voor je iPhone en iPad maar Scribe viel ons positief op door de heldere interface en het mooie icoon.

Met Scribe kan je je documenten op verschillende manieren opslaan en benaderen. Opslaan kan op je iDevice zelf, via iCloud en Dropbox. Scribe maakt zijn eigen “Scribe” map aan in Dropbox maar je kunt ook andere documenten in je Dropbox zien en openen.

Om een nieuw bestand te maken, bepaal je eerst hoe je het op wilt slaan en vervolgens tik je op de “+” knop. Vervolgens geef je je document een naam en kan je gaan schrijven. Je kunt geen letterype kiezen, maar het standaard lettertype ziet er gelukkig prima uit. Tijdens het schrijven slaat Scribe je bestand regelmatig op.

[related_article id=”161563″]

Scribe is erg prettig om mee te werken. Dropbox en iCloud worden perfect ondersteund, zonder gedoe met syncen. Door de simpele vormgeving kun je je goed richten op waar het nu eigenlijk om gaat: het schrijven. Zoek je dus een simpele tekstverwerker zonder al te veel toeters en bellen, dan is het universele Scribe een prima keus.

Scribe is beschikbaar voor de iPhone en iPod Touch en de iPad. De app kost 0,79 euro

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business