Nieuws

Foto’s van de iPhone 5

Apple heeft niets over de iPhone 5 laten vallen op WWDC, dus vult het internet het informatiegat met roddels. Een artiest heeft alle roddels met Photoshop in een beeld gegoten.

De foto’s van de iPhone 5 zijn een artist’s impression van Martin Hajek. En het zijn de beste visuele gokken voer de iPhone 5 tot nu toe. Hij gebruikte het achterpaneel dat onlangs uitlekte en combineerde de geruchten in een fot. Hij is niet de eerste die dat doet, maar hij doet dat wel het knaptste. Bekijk zijn Flick-foto’s maar.

De iPhone van Hajek heeft een gestreepte aluminium achterkant en een groter scherm. Er wordt immer gespeculeerd over scherm dat 4 inch hoog is en even breed als nu: 3,5 inch. Het scherm is van de verhouding 16:9, ideaal voor films.

[related_article id=”158256″]


Foto's van de iPhone 5

De nieuwe iPhone komt er normaal gezien in oktober en zal nieuwe software hbben: iOS 6. Nieuwigheden zijn de eigen kaartensoftware van Apple om google Maps te vervangen en navigatie. De telefoon doet dus overuren als gps-toestel.

Siri zal ook fel verbeterd zijn en zal ook info kunnen geven over kroegen, restaurants en taxis. Een dienst die nu enkel in de VS werkt.

De iPhone 5 zou wel eens goed de A5X-chip kunnen bevatten die nu al in de iPad zit. Daardoor krijgt het vermogen een zetje en wordt gamen al een stuk beter dan op de iPhone 4S. Ook 4G staat op het lijstje plausibele speculaties.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business