Nieuws

Twittertrend: Frisky Friday

Twee nieuwe trends op Twitter maken de microblogsite iets pikanter dan gewoonlijk.

Wie op Twitter actief is kent misschien Follow Friday wel, een vrijdagritueel waarbij mensen anderen aanbevelen om te volgen. Nu is er een nieuwe trend: Frisky Friday.

Voornamelijk mannen, maar ook vrouwen, posten op vrijdag foto’s van schaars geklede vrouwen met de hashtag #FriskyFriday.

Voor de 18+’ers onder ons is er ook Twitter After Dark, de iets – laats ons zeggen – pikantere versie van Frisky Friday. Van schaars gekleed is bij Twitter After Dark geen sprake meer: de overgrote meerderheid is niet eens meer gekleed. After Dark verwijst misschien wel naar de duistere kant van Twitter, de kant waar je geen Instagram’s ziet van een versgebakken taart of cupcake. Twitter After Dark gebruikt de hashtag #twitterafterdark.

Hoedanook: deze twee trends zijn stilaan aan een opmars bezig. De foto’s die online verschijnen zijn meestal overigens ‘not safe for work’: open best bovenstaande links niet met een jaloerse vriendin of strenge baas achter je.

Er zijn nog andere ludieke initiatieven op Twitter die het daglicht niet mogen zien: zo stelde Twitter zojuist automatisch voor eens een kijkje te gaan nemen bij #mirrormonday, waarbij vrouwen foto’s nemen van zichzelf in de spiegel, en #thongthursday waarbij je een boel achterwerken voorgeschoteld krijgt. Ook #wetwednesday laat niks aan de verbeelding over.

Iemand enig idee wat er op dinsdag is? Hint: het begint met een "T".

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business