Nieuws

Laad je iOS-toestel op met een visitekaart

Een nieuw Kickstarterproject beweert de dunste laad- en datakabel voor iOS-toestellen te zijn.

De ChargeCard is een vers product op crouwdfunding-website Kickstarter: het is een kabel waarmee je je iOS-toestel kunt opladen, maar de ChargeCard heeft de vorm van een visitekaartje.

Laad je iOS-toestel op met een visitekaart

[related_article id=”158256″]

Onze collega’s van CNet merken terecht op dat je gemakkelijk soortgelijke producten op de markt vindt. Ze stuurden een e-mail naar Noah Dentzel, een van de twee mensen achter het project. In welk opzicht is de ChargeCard anders of beter dan de producten die je vindt op eBay?

“Goeie vraag”, antwoordt Dentzel. “ChargeCard is beter omdat het slechts 2,5 millimeter dik is. De producten die je elders vindt zijn soms een centimeter dik, waardoor het onmogelijk wordt om de lader in je portefeuille te stoppen. Ons product is twee derde dunner dan wat je momenteel op de markt vindt.”

Net zoals je misschien startkabels hebt voor je auto, heb je met de ChargeCard een startkabel voor je telefoon of iPod op zak. Maar wat als Apple de iPhone 5 uitbrengt en het toestel blijkt een kleinere poort te hebben? Dentzel zegt uit te kijken naar het ontwikkelen van toekomstige connectors, maar dan moet Apple wel de specificaties vrijgeven.

“Voorlopig werkt onze ChargeCard met de 200 miljoen verkochte iPhones, inclusief de vele honderden miljoenen iPods en iPad”, besluit Dentzel.

Laad je iOS-toestel op met een visitekaart

Je kunt de ChargeCard alvast bestellen. Als je snel bent kun je de visitekaartlader krijgen voor 18 dollar in plaats van 25 dollar. Als je echter beslist meer te betalen kun je kiezen uit verschillende opties. het project heeft zijn doel bereikt als het 50.000 dollar ophaalt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business