Deze week op ZDNet: Apple maakt reclame voor Samsung en de nieuwe Office komt er aan

Begin deze week bevestigde Microsoft de komst van ‘the new Office’. Een versie die de media nu al gemakshalve heeft omgedoopt tot Office 2013. Om de kantoorsoftware alvast te leren kennen hebben we voor je de belangrijkste weetjes, een aantal beelden en de eerste review online gezet.

Microsoft kwam nog met meer in het nieuws. Zo liet Europa weten dat het problemen heeft met de tabletversie van Windows 8, Windows RT. Wel heeft dat besturingssysteem intussen een lanceringsdatum: 26 oktober 2012.

Heb je recent gehoord van gratis sleutelhangers met een GPS-chip waarmee inbrekers traceren wanneer je thuis bent? Wij ook, en we hebben het verhaal al vaker gehoord. Daarom gingen we even op zoek naar de oorsprong van dit broodje aap-verhaal.

[related_article id=”158256″]

Apple haalde begin deze week het nieuws door toch weer mee te doen met de milieucertificering Epeat. Los daarvan moet het bedrijf binnenkort advertenties plaatsen waarin het zegt dat Samsung het ontwerp van de iPad niet heeft afgekeken.

Een paar bedrijven die nog Windows XP gebruiken kregen het even lastig. Een update van Symantec deed de toestellen herhaaldelijk crashen.

Yahoo haalde tot slot een grote vis binnen deze week. Niemand minder dan Marissa Mayer, tot vorige week de belangrijkste topvrouw bij Google, gaat het bedrijf voortaan leiden.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business