Nieuws

Apple iOS6 krijgt nieuwe functies

Nu de lancering van iOS6 nadert, komt er nieuws bovendrijven over steeds meer functies.

Zo schreven we eerder al over een iPhone met 4-inch-scherm en het ontbreken van YouTube in iOS6, maar blijkbaar is lang nog niet alles aangekondigd of ontdekt.

Wifi + mobiel
MacRumors vertelt dat Apple aan een nieuwe functie werkt waardoor je iToestel automatisch overschakelt op de mobiele dataverbinding zodra je wifi-netwerkverbinding even niet mee wil.

[related_article id=”158256″]

Tot voor kort moest je dan zelf de verbinding verbreken of wifi uitschakelen. In iOS6 zou Apple netwerkproblemen automatisch detecteren indien geactiveerd.

Bluetooth bestandsdeling
Volgens geruchten van ondermeer 9to5Mac zou Apple werken aan uitgebreide bestandsdeling in iOS6.

In de laatste bèta van iOS6, bèta 4, verscheen in het privacymenu bij de instellingen een nieuw knopje dat doelt op het delen van bestanden, zelfs wanneer de app niet actief zou zijn.

Meer dan dat weten we eigenlijk voorlopig niet, maar het zou bijvoorbeeld voor Passbook makkelijk zijn om zonder actie automatisch via Bluetooth tickets uit te kunnen wisselen met ticketcontrole of om in een voorverkooppunt direct je ticket toegestuurd te krijgen.

Passbook krijgt eigen categorie in Appstore
Nog een gerucht van MacRumors zegt dat Apple een knop heeft toegevoegd in Passbook waarmee je naar de App Store kan gaan. Vooralsnog krijg je een witte pagina te zien, maar het lijkt er op dat Apple, net zoals bij de Kiosk-functie in iOS5, een aparte categorie wil bijhouden met ticket-apps.

Vooralsnog is er bijna niks bekend over de opvolger van de iPhone 4S en de huidige versie van iOS, iOS 5. Waarschijnlijk weten we er alles over op 12 september. Volgens de meeste bronnen  binnen Apple plant het bedrijf dan een groot media-event.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business