Nieuws

Alles voor je vliegvakantie

iXiGO is een zoekmachine voor vluchten. De ontwikkelaars van de app zitten in India, maar richten zich op een wereldwijd publiek.

De applicatie biedt een aantal interessante features, zoals informatie over vluchten en hotels. Gebruikers kunnen vluchten traceren, luchthavens zoeken en telefoonnummers van luchtvaartmaatschappijen opzoeken.

iXiGO is niet de eerste of de enige app die zulke functionaliteiten biedt, maar wel de goedkoopste en meest volledige.

[related_article id=”161563″]

Een app met vergelijkbare functies kost in de App Store al gauw zes tot zeven euro en richt zich vaak maar tot één enkel continent.

Het nadeel van iXiGO is wel dat standaard alles op Amerikaanse dollar en 12-uursformaat staat. Gelukkig kan je in het instellingenmenu alles aanpassen.

Vrijwel alle luchtvaartmaatschappijen van over de hele wereld zitten in de gigantische databank van iXiGO en elke luchtvaartmaatschappij beschikt over inmens veel informatie, zoals telefoonnummers, adressen en websites waar je terecht kan met vragen over je vlucht, je ticket of je (verloren?) bagage.

iXiGO Travel is gratis te downloaden in de Apple App Store. De app heeft in de Amerikaanse App Store een waardering van 4,5 op 5, gebaseerd op elf beoordelingen.  In de Belgische store heeft nog niemand de app beoordeeld.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business