De App Store staat vol gekke apps. En deze is misschien de gekste die we hier al besproken hebben: Yoga with Janet Stone. De app helpt je om volledig te ontspannen en je flexibiliteit te verbeteren. Bij het opstarten van de app vraagt men je gewicht, leeftijd en lengte. Daarna krijg je de mogelijkheid om […]

Advertentie

De App Store staat vol gekke apps. En deze is misschien de gekste die we hier al besproken hebben: Yoga with Janet Stone.

De app helpt je om volledig te ontspannen en je flexibiliteit te verbeteren. Bij het opstarten van de app vraagt men je gewicht, leeftijd en lengte. Daarna krijg je de mogelijkheid om te mediteren of een Yoga-sessie te doen.

[related_article id=”161563″]

Elke oefening komt met een filmpje en uitgebreide informatie en wordt begeleid met rustgevende muziek. Janet Stone geeft je gesproken feedback.

Let wel op: de sessies en meditaties zijn filmpjes waarbij je Engelstalige feedback krijgt. De filmpjes worden individueel gedownload vanaf het internet en zijn naar gelang de lengte gemiddeld rond de 5MB groot. Gebruik de app dus alleen bij een internetverbinding met voldoende bandbreedte.

Yoga with Janet Jones is (tijdelijk) gratis te downloaden uit de App Store. Daarna kost de app weer 3,99 euro.