Nieuws

iPhone 5 is goed maar saai

Volgens verschillende internationale media, die reeds een testexemplaar van Apple’s volgende iPhone hebben, is de nieuwe iPhone saai.

Ondermeer CNet kreeg vorige week al een testexemplaar van Apple’s nieuwste smartphone, de iPhone 5. Ook de New York Times en BGR kregen een toestel op de officiële voorstelling van de iPhone 5.

Volgens de internationale media is de iPhone 5 één van de beste toestellen die nu op de markt te vinden zijn, maar is het toestel saai. Er zit niks revolutionairs in, aldus Wired.

[related_article id=”158256″]

Tegelijkertijd vraagt ZDNet.com zich af wat er niet spectaculair is aan de nieuwe iPhone 5. De gemiddelde consument heeft voorlopig niks aan NFC en draadloos opladen is niet echt draadloos: er moet nog altijd een laadstation zijn dat in het stopcontact moet.

Misschien is de iPhone 5 wel saai omdat de media al maandenlang elk miniem stukje informatie over de iPhone 5 rapporteert, zegt BGR. En ondanks dat het toestel saai is, is het toestel al wel 2 miljoen keer verkocht de eerste 24 uur. Dat is een verdrievoudiging van de cijfers die buitenkwamen bij de iPhone 4.

Voor de New York Times is de iPhone 5 eigenlijk een logische opvolger van de iPhone 4S met verbeterde hardware, en is iOS 6 niks meer dan iOS 5.2. Maar over één ding zijn alle websites het eens: de iPhone 5 is een goed toestel en een fikse verbetering ten opzichte van de vorige versies, al is het maar door LTE en het groter scherm.

Op 21 september gaat de iPhone 5 in verkoop in enkele landen, waaronder Frankrijk en Duitsland. Op 28 september tenslotte is het de beurt aan België en Nederland. Wij komen deze week nog met een uitgebreide review van Apple’s nieuwste smartphone.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business