Nieuws

Ultieme gereedschapskist voor Excel

Excel is tot wonderen in staat, maar dan moet je wel raad weten met monnikenwerk. Honderden gratis macro"s van ASAP Utilities nemen je een hoop werk uit handen.

Deze gratis Excel add-in, ontwikkeld door een Nederlandse programmeur, is een van de best bewaarde geheimen voor ervaren Excel-gebruikers.

Het is een verzameling nieuwe functies die is verdeeld in verschillende categorieën. Deze macro"s, die afzonderlijke handelingen samenvoegen en automatiseren, helpen je snel cellen te verwijderen, samen te voegen of te kopiëren. Daarnaast doet het wonderen met sorteren van data.

Het navigeren door de verschillende werkbladen verloopt een stuk vlotter en je kunt lege cellen in een bereik opsporen om ze te vullen met dezelfde waarde.

[download_file]

De lijst extra"s is zo lang dat we nog pagina"s zouden kunnen wijden aan de handige binnenweggetjes die de programmeur heeft gevonden om Excel vlotter te laten werken.

In plaats daarvan verwijzen we je naar de website van ASAP Utilities, waar niet alleen een volledig overzicht van alle functies is te vinden en een handleiding, maar ook een handige verzameling met tips. Helaas is de hele website Engelstalig, maar de instructievideo"s bieden de helpende hand voor de mensen die liever in het Nederlands worden voorgelicht.

Als je regelmatig met Excel werkt, is ASAP Utilities een hulpmiddel dat voor de meeste Excel-uitvoeringen uitkomst biedt. Voor Excel 97-gebruikers is een aparte versie beschikbaar op de hoofdpagina. Excel 2003-gebruikers moeten hun beveiligingsniveau niet op "extra hoog" zetten, want dit belet deze add-in om zijn werk te doen. Word Excel de baas met wat geautomatiseerde gratis hulp voor thuisgebruikers.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business