Nieuws

Moppen tappen met je smartphone

Niks is zo leuk als een goede mop vertellen bij enkele vrienden. Maar soms is het best wel moeilijk om een mop te verzinnen. En daar komt Moppentrommel te pas.

Moppentrommel is een app van Nederlandse bodem die oorspronkelijk enkel voor de iPhone beschikbaar was. Sinds Windows Phone is daar verandering in gekomen: je kan Moppentrommel gratis downloaden in de App Store en Windows Phone Marketplace, of de uitgebreidere versie voor minder dan een euro kopen.

Moppentrommel bevat naar eigen zeggen 4000 moppen en wekelijks komen daar een tiental moppen bij. Vanuit de app kan je zelf een mop insturen en andere moppen waarderen.

[related_article id=”158256″]

De moppen zijn verdeeld in categorieën: van jantje-moppen tot blondjes, van Belgen tot Nederlanders en van schoolmoppen tot moppen over schoonmoeders: je kan ze allemaal in de app ontdekken.

op iOS is er verder gamecenter-integratie: je kan achievements halen door bepaalde acties in de app te doen – zoals tien moppen waarderen of vijf moppen insturen.

Moppentrommel is verkrijgbaar in een gratis en betaalde (0,79 euro) versie in de Apple App Store. Op Windows Phone kan je een trial-versie downloaden die beperkt is in het aantal moppen, of kan je de volledige app kopen aan 99 eurocent.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business