Nieuws

The Amazing Spider-Man: Spectaculair slingeren

Voordelen
Webslingeren geslaagd uitgevoerd
Goede effecten
Gevarieerde actie
Herspeelbaar
Nadelen
Niet al te moeilijk
Alweer een Spider-Man game
Aanbevolen prijs:
Waar te koop?
De Spider-Man games blijven maar komen, al weet deze episode te overtuigen met zijn gevarieerde actie en filmische effecten.

Alweer een nieuwe Spiderman-game, die niet mislukt dankzij de gevarieerde actie en het feit dat je spectaculair mag slingeren tussen de wolkenkrabbers.

Er bestonden al Spider-Man-games lang voor er sprake was van de eerste reeks films. De in nauw aansluitend rood en blauw gehulde vigilante is een van de eerste comicbook-helden die zich in het interactieve entertainmentcircuit waagde.

The Amazing Spider-Man is echter wel zo’n game-naar-film-vehikel. Ook deze keer gaat New Yorks beroemdste muurklimmer niet onderuit. Of toch zeker niet helemaal.


De game is er immers in geslaagd een van de basisbeginselen van de Spider-Man-beleving compromisloos onder je vingers en naar je televisiescherm te brengen: het webslingeren tussen de wolkenkrabbers van Manhattan.


The Big Apple, die hier je vrij te verkennen speeltuin is, wordt overigens met een indrukwekkende omvang en levendigheid neergezet. In minder dan een kwartiertje duik, spring en slinger je van de Empire State Building naar de Brooklyn Bridge.

Een duizelingwekkende ervaring die een perfecte mix van controle en gevaar met zich meebrengt. Net zoals dat met de film het geval is, heb je daarmee helaas de enige echte hoogtepunten gehad.


The Amazing Spider-Man lijdt niet onder een gebrek aan variatie of herspeelbaarheid, en het vechtsysteem wordt met geslaagde filmische effecten over de middelmaat getild, maar lijkt vooral op een jonger, minder veeleisend publiek te mikken.

Tot je weer aan het slingeren mag en duidelijk wordt dat het in deze game om de reis draait en niet om de bestemming.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business