Nieuws

Je Windows 8-toestel als TV-gids gebruiken

Een avondje TV-kijken kan gezellig zijn, maar weten wat op TV is is dat vaak niet. Programmaties die op het laatste ogenblik wijzigen, nieuw TV-seizoen, …, als fervente TV-kijker heb je er allemaal al mee te maken gehad.

Een ouderwets TV-blad kopen is dan weer papier- geld- en tijdsverspilling, en de ingebakken TV-gids in de meeste digitale TV-decoders is vaak beperkt. En net daar probeert mijnTVgids iets aan te doen.

mijnTVgids is een app om je tweede scherm – een PC, tablet of smartphone – om te vormen tot een interactieve TV-gids met filmtrailers, cast-informatie, uitzendschema"s en lijstjes met favoriete programma"s. Zo zie je in een handomdraai op welke zenders het die avond allemaal te doen is, en wanneer het nieuwe TV-seizoen van je favoriete serie weer begint.

[related_article id=”160534″]

Met apps voor iOS, Android, Symbian, Windows Phone 7 en Windows 8 is mijnTVgids, of zijn Engelstalige naam myTVguide, één van de veelzijdigste televisie-gidsaanbieders op het Belgisch grondgebied. In de Windows 8 app kan je het zenderaanbod van 87 zenders ontdekken, en daar zitten de meestbekeken zenders in België allemaal wel bij.

De app kan je downloaden in de Windows Store en is volledig gratis. Ook voor iOS (enkel iPhone), Android, Symbian (Nokia Ovi Store) en Windows Phone 7 is de app gratis beschikbaar.


In het beginscherm krijg je een overzicht van wat nu op TV is, welke films er later op de dag nog verschijnen en wanneer je favoriete serie weer op de buis is.


De welgekende tijdlijn-weergave toont je wanneer bepaalde programma"s op TV zijn.


Je kan zelf kiezen welke zenders je wil weergeven in de app.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business