Nieuws

Supertip: je internetinstellingen controleren op je smartphone

Je hebt een smartphone met Windows Phone, Android of iOS en kan niet op het mobiele datanetwerk? Check je instellingen eens!

Kies je operator

Om te beginnen moet je de juiste instellingen opzoeken bij je operator. We zetten de instellingen op een rij, maar deze kunnen veranderen of aangepast worden bij nieuwe tariefformules. Om altijd de juiste instellingen te vinden raden we je aan de exacte instellingen op te zoeken op de website van de operator. Die vind je bij in de tabel.

Klik hier om de tabel te openen.

[related_article id=”161563″]

iOS

In iOS open je eerst de Instellingen-app en kies je daarna voor algemeen. Druk op "mobiel netwerk" en daarna op "mobiel datanetwerk" en vul de juiste instellingen in.


Android

Op Android 4.0 Ice Cream Sandwich begin je met de Instellingen-app. Daarna druk je op "meer" onder "Draadloos en Netwerken".

Daarna kies je voor "Mobiele netwerken", gevolgd door "Namen toegangspunten". Vervolgens druk je rechts onderaan op het extra menu en kies je ervoor om een nieuw profiel te maken.


Windows Phone 7.5

Op Windows Phone 7.5 ga je naar Instellingen, gevolgd door Mobiel Netwerk. Daarna druk je op "APN Bewerken" en vul je de gegevens in.


Laatste stap

Daarna herstart je je smartphone en zou je weer mobiele netwerktoegang moeten hebben. Veel surfplezier!
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business