Nieuws

Verwijder internetadvertenties uit al je multimedia-apparaten

Inmiddels kent iedereen al wel Adblock Plus, een browserextensie waarmee je advertenties kan verbergen. Maar wat met SmartTVs en iPhones? Adtrap.

AdBlock Plus is een handige browserplugin waarmee je advertenties kan weghalen op websites. Dat is vooral handig op websites met tientallen pop-ups, afleidende reclame en valse antiviruspagina"s.

Helaas kan je advertenties in applicaties op (bijvoorbeeld) Windows 8 of iOS niet blokkeren met een browserextensie. Ook je Smart TV of browser op één van je televisie-apparaten kan niet werken met Adblock Plus. Maar daar kan AdTrap misschien iets aan doen.

[related_article id=”152275″]

Wat is het?
AdTrap is een hardwarematige advertentieverwijderaar. Je sluit het toestel aan tussen je modem en je router, en alle apparaten die via de router op het internet kunnen – je TV, Blu-rayspeler, smartphone, tablet of PC – zullen advertentievrij surfen.

Momenteel is AdTrap een Kickstarterproject. Je kan een AdTrap in huis halen door 132 dollar (inclusief verzending naar Europa) te reserveren op je kredietkaart. Wacht je totdat AdTrap in de online winkels ligt, dan zal de prijs rond de 150 dollar gaan schommelen exclusief verzendingskosten.

AdTrap is een project door Chad Russell en moet 150.000 dollar inzamelen om realiteit te worden. Het kickstarter-project heeft echter nog vijftien dagen te gaan en heeft al meer dan 130.000 dollar ingezameld.

Voor meer informatie over AdTrap verwijzen we je graag naar de Kickstarter-pagina of onderstaande video. Leveringen zullen naar verwachting in februari 2013 plaatsvinden.

De ontwikkelaar heeft overigens nog een verrassing in petto: als AdTrap 250.000 dollar weet op te halen, dan zal hij ondersteuning voor mobiele data op iOS6-toestellen toevoegen zodat je ook mobiel advertentievrij kan surfen op iPads en iPhones.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business