Nieuws

Telenet versnelt oude abonnementen

Goed nieuws voor wie nog een oud internetabonnement heeft bij Telenet. Zij krijgen een hogere uploadsnelheid en downloadlimiet.

Het gaat om BasicNet XL, ComfortNet, ComfortNet XL, ExpressNet, ExpressNet XL, TurboNet en TurboNet XL. Zij hebben sinds gisteren een hogere uploadsnelheid. Vanaf 4 februari 2012 stijgt ook het downloadvolume, schrijft Telenet in een blogbericht.

Met Basicnet XL kan je voortaan aan 2,5 Mbps uploaden met een limiet tot 100 gigabyte. Comfortnet (XL) en ExpressNet (XL) krijgen een uploadsnelheid van 4 Mbps. Hier wordt het datavolume opgetrokken tot respectievelijk 150 gigabyte en onbeperkt (fair use policy). Met Turbonet (XL) kon je al onbeperkt downloaden. Hier gaat de verzendsnelheid naar 5 Mbps.

[related_article id=”158455″]

Telenet verhoogt uploadsnelheid en downloadvolume van oude abonnementen.

Wel ga je de abonnementen niet zomaar terugvinden in het aanbod van Telenet. Ze zijn vandaag immers enkel nog beschikbaar voor klanten die er destijds op ingetekend hebben.

Al moet je er als nieuwere klant niet jaloers om zijn. De upgrade zal ongetwijfeld welgekomen zijn voor wie zo’n oud abonnement heeft, maar de specificaties worden met de upgrade vooral naar het niveau getrokken van de bestaande abonnementen.

Goedkoopste aanbod zit verborgen
BasicNet zelf (de versie zonder ‘XL’) wordt niet aangepast. Dit is het goedkoopste abonnement van Telenet (20,09 euro per maand) maar wordt al lang niet meer actief gepromoot op de site.

Wel kan je dit nog steeds telefonisch aanvragen. Hier krijg je een downloadvolume van 30 Mbps met 0,256 Mbps upload en een downloadvolume van 25 gigabyte.

abonnementbasicnetcomfortnetdownloadvolumeexpressnetfupispnieuwsprovidertelecomtelenetturbonetuploadsnelheid

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals