Nieuws

Nokia Lumia 820 en 920 vanaf midden januari in België

Nokia komt met twee nieuwe toptelefoons, de Lumia 920 en de Lumia 820. In België zijn ze pas vanaf midden januari te koop.

De kerstperiode haalt Nokia niet, nochtans een tijd dat er heel wat telefoons worden gekocht om onder de boom te leggen. Midden januari, dat is de datum waar Nokia naar streeft om de nieuwe Lumia’s in de winkel te hebben.

Voor de vroege vogels die een nieuwe Lumia 920 kopen, krijgen van Nokia een cadeautje: tot eind maart krijg je er gratis een draadloos oplaadstation bij. Als je je telefoon daarmee op zo’n plankje legt, dan wordt hij opgeladen. Zonder een kabel te verbinden. Later zal zo’n draadloos oplaadstation 70 euro gaan kosten.

[related_article id=”161563″]

De Lumia 920 zal 599 euro gaan kosten. Daarvoor krijg je een uitstekende smartphone (Lees zeker ook onze review over het toestel) en tot einde maart dus ook een oplaadplank.

Nokia Lumia 820 en 920 vanaf midden januari in België

Het kleinere broertje, de Nokia Lumia 820 zal 499 euro kosten. Ook daar krijg je een cadeautje tot eind maart, maar dan wel een minder spectaculair. Je krijgt een verwisselbare cover voor het toestel met een antenne voor draadloos opladen. Standaard wordt de Lumia 820 immers met een plastieken achterkant geleverd.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business