Nieuws

Norton Internet Security 2013: Allround beschermer (trialversie)

Symantec heeft beslist om Windows 8 met open armen te ontvangen en voorziet de interface van Norton Internet Security dan ook van grote, touchvriendelijke knoppen.

Norton bevindt zich standaard in de bovenste regionen van de jaarlijks onafhankelijke labtests en heeft een aantal extra’s in huis die je tijdens het surfen veilig moeten houden. Vooral zijn spamfilter en wachtwoordkluis (Identity Safe) zijn goed uitgewerkt en bieden een gemiddelde pc-gebruiker meerwaarde.

[download_file]

Norton was een van de eerste suites met een automatische firewall. Die neemt zelf beslissingen in plaats van de onwetende gebruiker te laten kiezen welke programma’s verbinding mogen maken met het internet. Dat gebeurt via online database Norton Insight, die goede en slechte toepassingen onderscheidt.

[related_article id="161920"]

De link bij dit artikel verwijst naar een probeerversie van Norton Internet Security 2013. Als je na 30 dagen besluit dat deze complete beveiligingssuite zijn werk goed heeft gedaan, kun je voor 69,99 euro per jaar 3 toestellen beschermen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business