Nieuws

Verkoop je auto met je iPhone

Autobezitters met een iPhone of iPad kunnen met de nieuwe app van Autoscout24 makkelijk een autozoekertje maken en er meteen ook foto’s aan toevoegen.

Je wil je wagen verkopen en hebt een iOS-toestel, dan kan je het jezelf makkelijk maken door de app van Autoscout 24 te installeren. Een recente update van de toepassing staat toe om zoekertjes aan te maken op je iToestel en er meteen aantrekkelijke foto’s bij te maken om potentiële kopers over de streep te trekken.

Om een autozoekertje te maken moet je eerst een heleboel informatie over je wagen invoeren: merk, bouwjaar, bouwjaar, brandstof, kilometerstand, kleur en vraagprijs. Daarna geeft de app suggesties voor foto’s. Een sjabloon toont vanuit welke hoek je de wagen best in beeld kan brengen. Met een klik op het sjabloon wordt de camera aangezet zodat je meteen een foto kan nemen vanuit de juiste hoek.


De update waarmee je zoekertjes kan maken is er enkel voor Apple-toestellen. Android- en Windows Phonegebruikers moeten het nog met de oude app stellen en kunnen daarom enkel zoekertjes bekijken.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business