Nieuws

Nieuwste Skype betrekt ook Outlook-contacten

Een nieuwe versie van Skype voor Windows 7, Windows Vista en Windows XP voegt Outlook-integratie toe met nog een paar andere functies.

Microsofts Skype-afdeling heeft een nieuwe versie van Skype voor Windows uitgebrqcht.

De update is voor pc’s die draaien met een 32- of 64-bitsversie van Windows XP, Vista en Windows 7. (Dit is geen update voor Skype voor Windows 8, maar omdat gebruikers ook Skype op de desktop kunnen draaien, doen ze wat ze willen.)

Update 6.1 laat gebruikers toe om te bellen en te chatten met contacten uit Microsoft Outlook, om contacten makkelijker te zoeken en toe te voegen en om accounts te beheren van een nieuwe profielpagina

[related_article id=”161452″]

De update heeft ook een aantal bugfixes. Hier is het officiële lijstje dat Microsoft meegeeft:

Net na de update ontdekte ik een boodschap die zei dat toekomstige updates stil zullen installeren. Geen idee of dat een nieuwigheid is of niet… Iemand?

Microsoft heeft deze week aan de Liver Messengergebruikers laten weten dat Microsoft zinnens is om de stekker uit zijn Liver Messenger te trekken en die te vervangen door Skype en zijn ingebouwde messenger. De datum is 15 maart volgens deze mails. Ik heb zelf nooit de mail gekregen, hoewel ik een zeer actieve gebruiker ben van Live Messenger. Ik ben niet zeker waar de mail verdwaald is of in welke spamfolder hij zit.

Ter voorbereiding van de stopzetting van Live Messenger en de vervanging door Skype vraagt Microsoft aan de gebruikers om hun contactenlijsten alvast samen te voegen. Eens een gebruiker dat doet, kan hij Messenger niet meer gebruiken.

Microsofts Skype-afdeling heeft op 10 januari ook een Skype-update klaargemaakt voor Mac. Die voegt een verbeterd zicht op het gebruikersprofiel.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business