Nieuws

Aan de lopende band Android-apps verwijderen

Het is nog geen voorjaar, maar we willen je alvast laten zien hoe je grote schoonmaak houdt in je Android-appverzameling, met het razend handige AppRemover.

Het is maar al te makkelijk om apps te installeren op je Android-toestel. Een half uurtje rommelen in Google Play levert al gauw een dozijn nieuwe spelletjes en superhandige tooltjes op.

Maar de meeste van je vondsten zijn gedoemd om in een hoekje van je smartphone stof te verzamelen. De meeste apps zijn het nu eenmaal niet waard om dagelijks te worden gebruikt en zo verzamel je al gauw een legertje apps dat opslagruimte inneemt.

[related_article id=”161563″]


Met nieuwere versies van Android is het weliswaar eenvoudiger geworden om apps van je toestel te smijten, maar met het handige AppRemover gaat dat vervelende karweitje een stuk sneller.

We hoeven niet veel woorden vuil te maken aan deze assistent. Je krijgt een lijstje voor je neus met geïnstalleerde apps, vinkt de exemplaren aan die het veld moeten ruimen en dat is het wel een beetje.


Zorg wel dat je de optie inschakelt die een rij met selectievakjes voor de apps plaats. Het is trouwens ook mogelijk om apps te sorteren op naam of datum van installatie, wat de verwijdering nog wat efficiënter maakt.

Het is ons een raadsel waarom Google dit soort handigheden niet standaard in Android stopt. Het is namelijk wel degelijk mogelijk op Samsung-toestellen met TouchWiz-schil om meerdere apps tegelijk te verwijderen.

Zolang dat niet het geval is, raden we je deze app van harte aan. Je kunt hem downloaden via deze pagina op Google Play


 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business