Nieuws

Samsung komt met 5,8 inch ‘Fonblet’ smartphone

Volgens een ingewijde bij Samsung zal het bedrijf eerdaags een 5,8 inch grote smartphone aankondigen. Samsung zou het apparaat 'Fonblet' hebben gedoopt.

Samsung zou van plan zijn een enorme kloeft van een smartphone op de markt te brengen in Europa. Het betreft een 5,8 inch smartphone, die Samsung de Fonblet noemt. Het apparaat is nog groter dan de Galaxy Note (5,3 inch) en de Galaxy Note II (5,5 inch).

Player

Volgens Sammobile wordt de Fonblet een Europese smartphonevariant van de Galaxy Player, een mediaspeler die in Korea te koop is en ook een scherm van 5,8 inch heeft.

[related_article id=”161563″]

Die Galaxy Player heeft een TFT-scherm met een vrij lage resolutie van 960 x 540 pixels. Verder zit er een 3 megapixel-camera op de Player, heeft hij Bluetooth 4.0 en draait hij op Android 4.0. De Player heeft een 1 GHz dualcore processor aan boord, en heeft 1 GB DDR-geheugen met 16 of 32 GB (uitbreidbaar) opslaggeheugen.

De specificaties van de Fonblet worden waarschijnlijk vergelijkbaar met de Player. Het modelnummer zou GT-I9152 zijn. Daaruit valt volgens Sammobile af te leiden dat het toestel plaats heeft voor twee simkaarten. Zo heb je dus maar één telefoon nodig die voor werk en privé kan dienen. De Fonblet zal op Android 4.1.2 of 4.2.1 Jelly Bean draaien.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business