Nieuws

Samsung brengt mid-range Galaxy-smartphone met 4G

Samsung komt met een nieuwe mid-range smartphone in de Galaxy-reeks. De Samsung Galaxy Express verschijnt in april en zal 4G ondersteunen.

Samsung heeft een nieuwe smartphone aangekondigd, de Samsung Galaxy Express. Het toestel krijgt een 1.2 GHz dual-core processor, 1 GB aan RAM-geheugen en 8 GB opslagruimte. Dat laatste kan je nog uitbreiden met een microSD-geheugenkaartje.

Qua uiterlijk heeft de Express veel weg van de Samsung Galaxy S III (mini). Verder weten we dat de Samsung Galaxy Express een 4,5 inch WVGA Super AMOLED-scherm (800×480 pixels) zal krijgen, wat niet zo schitterend is.

[related_article id=”161563″]

Aan de achterzijde zit een 5 megapixelcamera, en vooraan vinden we een 1,3 megapixelcamera terug. Daarnaast zal de Galaxy Express beschikken over NFC, en draait hij op Jelly Bean (Android 4.1 in dit geval). 

Interessant aan de Samsung Galaxy Express is de mogelijkheid om 4G te gebruiken, iets wat we bij steeds meer toestellen zullen zien in 2013. Voor een smartphone die qua prestaties niet tot de toptoestellen zal behoren is het best bijzonder dat er 4G aan boord is. 

De Samsung Galaxy Express zal in het eerste kwartaal van 2013 beschikbaar zijn, en ook naar Europa komen. Volgens NU.nl komt het toestel in april naar Nederland aan een adviesprijs van 450 euro. Vermoedelijk zal dit voor België ook het geval zijn, maar we wachten nog op bevestiging.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business