Nieuws

SMS Popup toont sms’jes rechtstreeks op je startscherm

SMS Popup geeft je onmiddellijk toegang tot nieuwe sms'en op het startscherm van je Android-smartphone, zelfs wanneer die is vergrendeld.

Soms wil je de inhoud van een sms’je gewoon onmiddellijk kunnen lezen, zonder daarvoor eerst de berichtenapp te moeten openen. SMS Popup voor Android doet precies dat.

SMS Popup toont de volledige inhoud van een sms onmiddellijk in een pop-up op je startscherm, zelfs wanneer je telefoon vergrendeld is. Dat is bijvoorbeeld erg handig wanneer je in een vergadering zit, en wil weten of het een belangrijk bericht is of niet.

[related_article id=”158662″]

Heb je meerdere berichten ontvangen? Dan kan je met een snelle veegbeweging doorheen de sms’jes bladeren. Het is bovendien ook mogelijk om de app zo in te stellen dat je rechtstreeks vanuit het pop-upvenster kan antwoorden. Om nog sneller te antwoorden, ondersteunt SMS Popup steminvoer en vooraf ingestelde berichten.

SMS Popup heeft ook nog een heleboel optionele instellingen aan boord. Zo kan je er uit privacy-overwegingen voor kiezen om de inhoud of de gegevens van de afzender te verbergen. Je kan ook speciale meldingsprofielen instellen voor verschillende afzenders.

Omdat SMS Popup zelf meldingen in het notificatiecentrum plaatst, doe je er best aan om de meldingen van de standaard berichtenapp uit te schakelen. Anders is het mogelijk dat je berichten niet correct als “gelezen” worden gemarkeerd.

Je kan SMS Popup gratis downloaden uit de Google Play Store.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business