Nieuws

Continu beschikbaar

Windows Server 2012 garandeert een zeer hoge service uptime voor apps en IT-diensten, meer mogelijkheden om problemen het hoofd te bieden en snellere oplossingen wanneer alsnog een fout dreigt. Eén voor één functionaliteiten die de beschikbaarheid verhogen van zowel individuele servers als clusters en datacenters.

Individuele servers
Door meerdere netwerkconnecties parallel te combineren verbetert NIC teaming de doorstroming van individuele servers. Ook wordt vermeden dat bij storingen een onderbreking optreedt. Daarnaast koppelt ChkDsk in Windows Server 2012 de herstelprocessen los van het disc scannen en brengt zo het herstelprocedé terug van uren naar seconden.

Clusters
Server clusters voorzien in verschillende functionaliteiten voor continue beschikbaarheid en kostenefficiëntie  waaronder Transparent Failover, Cluster Aware Updating en DHCP-failover.
Als een cluster file server uitvalt, verbindt Transparent Failover de client of die file server met een andere surver in de cluster. Cluster Aware Updating voorziet software updates voor cluster servers met weinig of geen downtime, vereenvoudigt het update management en zorgt voor een continue beschikbaarheid van alle diensten.

[related_article id=”161452″]

Datacenters
Hyper-V Replica
kopieert een virtuele machine van de ene naar de andere locatie en voorziet continue updates van de remote VHD file. Replica werkt met zo goed als elk type server, netwerk en dataopslagsysteem.

Pakketten
Windows Server 2012 is beschibaar in verschillende, flexibel uitbreidbare pakketten:

  • Windows Server 2012 Datacenter voor sterk gevirtualiseerde private cloud omgevingen
  • Windows Server 2012 Standard voor fysieke of minimaal gevirtualiseerde omgevingen
  • Windows Server 2012 Essentials voor kmo’s tot 25 gebruikers en 50 toestellen
  • Windows Server 2012 Foundation voor organisaties met tot 15 gebruikers

Meer weten? Lees dan alle gedetailleerde informatie over Windows Server 2012 via de link hieronder.

 

Maak uw bedrijf nu klaar voor de toekomst

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business