Nieuws

Toptelefoon Nokia nog steeds niet in België

Nokia's nieuwe vlaggenschip, de Lumia 920, moest eind februari in de Belgische winkels liggen, maar de lancering wordt opnieuw uitgesteld.

De Belgische lancering van de Nokia Lumia 920 wordt een tweede keer uitgesteld, en zou nu eind maart moeten plaatsvinden. Dat meldt Data News.

De Lumia 920 is de nieuwe vlaggenschipsmartphone van Nokia en werd in september samen met zijn kleinere broer, de Lumia 820, voorgesteld aan het publiek. Beide toestellen zouden half januari in België uitkomen, maar voorlopig is enkel de Lumia 820 bij ons te vinden.

[related_article id=”161563″]

Oorspronkelijk werd de lancering van de Lumia 920 uitgesteld tot eind februari, maar Nokia heeft nu laten weten dat ook die deadline niet zal worden gehaald. De nieuwe lanceringsdatum zou nu voor eind maart gepland staan.

Dat de lancering nu voor de tweede keer wordt uitgesteld, komt omdat de vraag het aanbod overstijgt. Nokia heeft de productiecapaciteit beperkt gehouden om te voorkomen dat ze met een grote voorraad telefoons zouden blijven zitten. Maar de telefoon blijkt populairder dan verwacht.

De Nokia Lumia 920 en Lumia 820 draaien allebei op Windows Phone 8, en kosten bij ons respectievelijk 599 en 499 euro.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business