Nieuws

Ultieme dataredder bij stervende schijf

Ken je de volgende situatie? De harde schijf vertoont steeds meer fouten en staat op punt van falen, maar je poging om van alle bestanden een kopie te trekken mislukt keer op keer. Unstoppable Copier is dan misschien je laatste kans om de data te redden. Volgens de makers kan hun programma bestanden kopiëren waar Verkenner zijn tanden op kapotbijt.

Dit programma mag dan een oudje zijn, maar dat betekent niet dat het door de jaren heen aan waarde heeft verloren. Nog deze week raadden we het aan voor een wanhopige lezer wiens harde schijf op sterven na dood was.

[download_file]


Roadkil"s Unstoppable Copier 5.2 is met zijn 132 kilobyte ultracompact. Eigenlijk kan het maar één ding: bestanden overplaatsen naar een andere locatie. Het gebruik is dan ook zeer simpel. Je geeft gewoon een bron (harde schijf of map) aan en een plek waar de gekopieerde bestanden naartoe kunnen.

[related_article id=”160534″]

Onder de tab "Settings" vind je een aantal bijkomende opties. Je kunt onder meer bestanden verplaatsen in plaats van te kopiëren, Unstoppable Copier eerst aan de slag laten gaan met de onbeschadigde bestanden en nog veel meer.

Hoewel Unstoppable Copier niet zo vaak wordt bijgewerkt, draait het volgens de auteur probleemloos op de nieuwste versies van Windows, dus ook Windows 8.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business