Nieuws

De kracht van veel servers, het gemak van één

[Partner info] De  nieuw ingebouwde functionaliteiten en mogelijkheden hebben onmiddellijke gevolgen voor de tijd- en kostenefficiëntie van uw dagelijkse IT-management. Vooreerst is er het zeer overtuigende voordeel van ultraflexibele storage, aangevuld met de continue beschikbaarheid en de eenvoud waarmee u uw server of cluster beheert.

Flexibele opslagruimte
De in Windows Server 2012 ingebouwde functionaliteit, Storage Spaces, biedt een kostenefficiënte oplossing voor virtuele opslagmogelijkheden. Het laat u toe standaard opslagruimte te implementeren en onmiddellijk te schalen wanneer de IT-noden van uw bedrijf daar om vragen.
Administrators kunnen data bewaren op de permanent beschikbare Server Message Block 3.0 (SMB 3.0) en zo de nood aan duurdere, externe opslaghardware tenietdoen.

Continu beschikbaar
In Windows Server 2012 werden met het oog op de permanente beschikbaarheid van applicaties en IT-diensten heel wat nieuwe functionaliteiten ingebouwd voor zowel individuele servers als clusters en datacenters.

[related_article id=”161452″]

Op het niveau van de individuele server voorziet Windows NIC Teaming in een transparante NIC failover, terwijl Online Corruption Repairs systeemfouten isoleert en herstelt terwijl alle data en diensten beschikbaar blijven. Voor clusters en datacenters migreert het ingebouwde Hyper-V Replica virtuele machines van de ene naar de andere locatie om alle machines in het netwerk gesynchroniseerd te houden. Hyper-V werkt met zo goed als elke type server, netwerk en opslagsysteem.


Vereenvoudigd IT-beheer
Met een hoogstaand geautomatiseerd takenbeheer komt Windows Server 2012 steeds dichter bij een  volledig ‘lights-out’ IT-beheer. Server Manager laat u toe om alle elementen van uw datacenter (servers, Windows-besturingssystemen, opslag en netwerken) vanop afstand te beheren. U kunt alle opslagcapaciteiten overzichtelijk controleren vanuit een enkel managementvenster.

Met Windows Server 2012 kunt u de kosten en inspanningen die nodig zijn om de IT-infrastructuur te beheren drastisch verminderen. Zo worden middelen vrijgemaakt die u kan aanwenden om nieuwe businessopportuniteiten te ondersteunen, nieuwe applicaties en systemen te implementeren en uw IT-diensten te verbeteren.

Pakketten
Windows Server 2012 is beschibaar in verschillende, flexibel uitbreidbare pakketten:

  • Windows Server 2012 Datacenter voor sterk gevirtualiseerde private cloud omgevingen
  • Windows Server 2012 Standard voor fysieke of minimaal gevirtualiseerde omgevingen
  • Windows Server 2012 Essentials voor kmo’s tot 25 gebruikers en 50 toestellen
  • Windows Server 2012 Foundation voor organisaties met tot 15 gebruikers

Meer weten? Lees dan alle gedetailleerde informatie over Windows Server 2012 via de link hieronder.

 


Maak uw bedrijf nu klaar voor de toekomst

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business