Nieuws

Plan je agenda op de TechDays met een app

Voor hun TechDays in Antwerpen heeft Microsoft een eigen app laten ontwikkelen door Cronos. Deelnemers kunnen sessies meteen toevoegen aan hun agenda in de cloud.

Voor de TechDays in Antwerpen heeft Microsoft een eigen app laten ontwikkelen door Cronos. Deelnemers kunnen sessies meteen toevoegen aan hun agenda in de cloud.

De TechDays zijn met ongeveer 3.000 deelnemers niet meteen het grootste evenement, maar toch heeft de organisatie de moeite genomen om een app te ontwikkelen voor deze drie dagen. Maar als Microsoft het publiek wil overtuigen van app-ontwikkeling voor Windows 8 en Windows Phone 8, is het zo’n app wel aan zichzelf verplicht.

“We hebben het dit jaar heel sterk over toestellen en diensten”, zegt Sigrid Vandeweghe, een van de Microsoftmensen achter de TechDays, “een eigen app die ook offline werkt, op Windows 8 zowel als Windows Phone 8 is dus een heel logische keuze.”

[related_article id=”161452″]

Deelnemers kunnen met de app een overzicht raadplegen van alle sessies, van de sprekers en krijgen meer informatie over de presentatie die er gegeven zal worden. In de app kan je filteren op onderwerp, zodat je makkelijk kan zien welke sessies je mogelijk interesseren.

In de app kan je een agenda samenstellen met alle sessies die je graag zou bijwonen. De app houdt je op de hoogte van de volgende sessie waar je heen wil. De app kan agendagegevens synchroniseren met de cloud.

Microsoft heeft de app niet zelf gemaakt, maar heeft daarvoor een partner gevraagd. Het was Cronos uit Kontich dat de toepassingen voor Windows 8 en Windows Phone heeft ontwikkeld.

Als je deelneemt aan de TechDays van Microsoft, kan je de app downloaden uit de Windows Store voor Windows 8 en in de Windows Phone Market voor op de smartphone.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business