Nieuws

Samsung komt met 5,9 inch smartphone

Samsung presenteert volgende week de Galaxy S IV, maar ondertussen zijn er ook al geruchten over andere toestellen: een 5,9 inch Galaxy Note bijvoorbeeld.

Samsung presenteert volgende week de Galaxy S IV, maar de Zuid-Koreanen komen dit jaar waarschijnlijk ook met een nieuwe Galaxy Note op de proppen. Volgens de laatste geruchten krijgt die een scherm van 5,9 inch.

De "phablet"-markt is de laatste jaren flink gegroeid. Deze toestellen vormen een tussenvorm die ergens tussen een smartphone en een tablet in ligt. Ze hebben een schermdiagonaal van ruim 5 inch, zoals bijvoorbeeld de Samsung Galaxy  Note-serie.

[related_article id=”161563″]

Zuid-Koreaanse media melden nu dat Samsung later dit jaar met een smartphone op de markt komt die een 5,9 inch-scherm zal hebben. Of het om de Samsung Galaxy Note III gaat, wordt niet gezegd, maar het is een goeie gok dat een smartphone met dat formaat onder de Note-reeks valt.

Eerdere geruchten over de Samsung Galaxy Note III spraken zelfs over een schermdiagonaal van 6,3 inch. Deze ‘anonieme Samsung-insider’ wist ook te melden dat het toestel zou draaien op Samsungs nieuwste Exynos 5-chipset met acht processorkernen en dat hij zou beschikken over een AMOLED-scherm.

Er is verder nog niets bekend over deze smartphone, maar er wordt gezegd dat hij ‘later in 2013′ op de markt zal komen. Als het gerucht blijkt te kloppen, zullen we de komende tijd vast en zeker meer over dit toestel te horen krijgen. Voor nu staat bij Samsung de lancering van de Galaxy S IV op de agenda voor 14 maart.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business