Nieuws

Doe-het-zelf-projectjes stap voor stap uitgelegd

Op Instructables vind je de gekste hobbyprojecten: zakken van duct tape, een discobalhelm, een leeuwenkostuum voor honden of taxidermie met je eigen huisdier.

Op Instructables vind je de gekste hobbyprojecten: zakken van duct tape, een discobalhelm, een leeuwenkostuum voor honden of zelf je huisdier opzetten.

Met de app van Instructables kan je makkelijk de projecten doorbladeren die andere deelnemers aan de gemeenschap hobbybouwers maken. Al die vrijwilligers hebben een handleiding geschreven om iets te maken. Dat kan iets geknutseld zijn, decoratie, eten, elektronica, informatica of kleding. De handleidingen vertellen je stap voor stap hoe je zo’n project tot een goed einde brengt.

[related_article id=”158256″]

De app laat je toe om de handleidingen te doorzoeken, of om gewoon door de projecten te grasduinen. Als je aan een Instructable bent begonnen, kan je je tablet of je telefoon erbij laten liggen als digitale handleiding.

Broed je zelf ook op een handleiding om met de wereld te delen, dan kan je die ook maken met je mobiele toestel. Grote voordeel: je kan meteen ook foto’s toevoegen die je met je tablet of telefoon hebt gemaakt.

De app voorziet ook wedstrijden. Zo kan je deelnemen aan de wedstrijd ‘Alles met spek’ om een zo creatief mogelijke handleiding met spek te maken. In die wedstrijd zijn er al deelnemers die chocoladerepen met spek hebben gemaakt, of een handgebreide sjaal die op een lapje spek lijkt.

Instructables download je in de Google Play Store of in de App Store als je een iToestel hebt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business